Zorgen voor Morgen: Platform voor inspiratie in de Ouderenzorg

online

Iedereen die zelf ouder wordt of werkt in de (ouderen)zorg weet het inmiddels wel: er staat de zorg veel te wachten. De komende jaren stijgen de zorgkosten, er komen steeds meer ouderen bij en is er een groeiende behoefte aan geschoold en ervaren zorgpersoneel. Senioren wonen langer zelfstandig, willen dat ook zelf, maar wel op een veilige en comfortabele manier.

Professionele zorg-, mantelzorg- en nieuwssites zijn er voldoende; je vindt een aantal ervan ook onder onze links. Maar er ontbrak nog iets aan het veranderende zorglandschap, en dat is een plaats om geïnspireerd te raken. Geïnspireerd te raken door ervaringen en verhalen van anderen, door de steeds groeiende mogelijkheden van zorgtechnologie.  Zodat ouderen zelf, hun familieleden en zorgprofessionals die de ouderen omringen – samen kunnen meegroeien in de mogelijkheden die er zijn. Voor hen is er nu Zorgen voor Morgen.

We hopen dat 2019 een inspirerend jaar zal zijn voor ouderen/senioren en allen die in de ouderenzorg werkzaam zijn. Raak geïnspireerd en geef het door!

Wat kunnen we van je leren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s