Zorgen voor Morgen: Platform voor inspiratie in de Ouderenzorg

online

Ieder die werkt in de (ouderen)zorg weet het inmiddels wel: er staat de zorg veel te wachten. De komende jaren moet er veel bezuinigd worden, ook – of juist – op de zorg. Daarentegen komen er steeds meer ouderen bij en is er een groeiende behoefte aan geschoold en ervaren zorgpersoneel. Er dreigt kaalslag, zo zegt men, en dat op het moment dat de roep om meer persoonlijke en ‘menselijke’ zorg op afroep sterker wordt. Meer vraaggerichte zorg en roostering, minder aanbodgerichte zorg op tijdschema’s en volgens de vorm en structuur van de zorgverlener.

Professionele zorg-, mantelzorg- en nieuwssites zijn er voldoende; je vindt een aantal ervan ook onder onze links. Maar er ontbrak nog iets aan het veranderende zorglandschap, en dat is een plaats om geïnspireerd te raken. Specifiek voor professionals in de ouderenzorg – maar zeker ook voor de mantelzorgers en familieleden die de ouderen omringen – is er nu Zorgen voor Morgen.

We hopen dat 2013 een inspirerend jaar zal zijn voor allen die in de ouderenzorg werkzaam zijn. Raak geïnspireerd en geef het door!

Advertenties

Wat kunnen we van je leren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s