Zorgen voor Morgen: Platform voor inspiratie in de wereld van senioren

online

Iedereen die zelf ouder wordt of werkt in de (ouderen)zorg weet het inmiddels wel: het aantal senioren groeit explosief. Voor het grootste gedeelte zijn deze 65+-ers gezond en vitaal, met nog tien tot twintig gezonde jaren voor zich, voor een kleiner gedeelte afhankelijk en kwetsbaar. Mensen in deze derde levensfase wonen langer zelfstandig, trekken er op uit, zijn maatschappelijk actief en willen op een gezonde, veilige en comfortabele manier oud(er) worden.

Professionele zorg-, mantelzorg- en nieuwssites zijn er voldoende; je vindt een aantal ervan ook onder onze links. Maar er ontbrak nog iets aan het veranderende (zorg)landschap, en dat is een plaats om geïnspireerd te raken. Geïnspireerd te raken door ervaringen en verhalen van anderen, in Nederland en wereldwijd, door de steeds groeiende mogelijkheden van zorgtechnologie.  Technologie, die een goede aanvulling is op persoonlijk contact. We laten ontwikkelingen, onderzoeken, ervaringen en voorbeelden  de revue passeren zodat senioren zelf, hun familieleden en (zorg)professionals die voor en met senioren werken – samen kunnen meegroeien in de mogelijkheden die er zijn. Voor hen is er nu Zorgen voor Morgen.

We hopen dat 2021 een inspirerend jaar zal zijn voor ouderen/senioren in de eerste plaats en allen die met en voor senioren werkzaam zijn. Raak geïnspireerd en geef het door!

Wat kunnen we van je leren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s