ANCIANO: ‘Heb het leven lief!’

Vitaliteit ontmoet kwetsbaarheid voor Anciano ANCIANO wil bijdragen aan een zelfstandig, veilig en plezierig leven voor ouderen. Technologie speelt daarin een rol. Daarom berichten wij regelmatig over mooie voorbeelden, rapporten, inspirerende initiatieven en ontwikkelingen.  

ANCIANO is een uitgave van Van Berkum Communicatie.

YoooM-bijgesneden Geen digitale ervaring? Niet erg 

Als oudere blijf je noodgedwongen binnen en krijg je weinig bezoek. Terwijl juist nu contact met (klein)kinderen zo belangrijk is. Technologie kan dan helpen. Lees hier over de YoooMFamilyapp, virtuele assistent Anne en seniorentablet UwCompaan.

ipad zusters Beeldbel-zusters verlichten eenzaamheid 

Ouderen in verpleeghuizen mogen geen bezoek meer ontvangen, en dat is dramatisch. Gelukkig geeft beeldbellen met (klein)kinderen toch een vorm van contact. Een team van ipad-zusters kan bewoners daarmee helpen.

arjanlubach corona ‘Nee joh, ga lekker de markt op!’

Hij is scherp, grappig en to-the-point: Arjen Lubach in Zondag met Lubach over het belang van sociale afstand en het coronavirus

gelderse vallei Beeldbellen in plaats van hand vasthouden

De beelden zijn hartverscheurend: mensen in het ziekenhuis die verstoken zijn van contact met hun naasten. Beeldbellen kan ook hier een uitkomst bieden, ook voor zorgverleners. Dat maakt contact nog enigszins mogelijk. Lees hier het artikel en kijk de video.

liesbeth-list Heb het leven lief!

Liesbeth List is ons helaas ontvallen. Als eerbetoon aan deze bijzondere vrouw en artieste, een lied van haar, ter inspiratie en als krachtbron in deze tijd. Luister hier naar Heb het leven lief!

3a4c241 Van Berkum Communicatie / 06 13883560 / j.vanberkum@planet.nl / www.vbcom.nl

Wat kunnen we van je leren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s