De Derde Akte van het Leven

Actrice Jane Fonda verdiept zich de laatste jaren buiten film, toneel, fitness en politiek ook in de kunst van het ouder worden. Nu zij zelf – geboren in 1937 – midden in haar ‘derde akte’ zit, heeft ze daar het nodige over te zeggen.

Many people today […] are taking a new look at what I call ‘The Third Act’; the last three decades of life. They realize that this is actually a developmental stage of life with its own significance as different from midlife as adolescance is from childhood. And they are asking – we should all be asking – “How do we use this time? How do we live it successfully? What is the appropriate new metaphor for aging?”

Foto: Paul Schultz, via Wikimedia Commons

Wat kunnen we van je leren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s