Bedankt voor uw interesse en tot in 2016!

3a4c241Beste lezers van dit blog. Aan het einde van 2015 geen nieuw blog, maar de beste wensen voor 2016. Net zoals in 2015 blijven ik (zie fotootje) en gastbloggers u op de hoogte houden van ontwikkelingen die betrekking hebben op ouderen en laten we horen wat we daar van vinden.

Dit blog wordt al een aantal jaren goed gelezen en heeft waarschijnlijk trouwe volgers. Hoe vaak u en andere bezoekers een kijkje nemen en wat ze dan vooral lezen, staat te lezen in het onderstaande rapport. WordPress maakt dat aan het einde van ieder jaar en ik deel dit graag met u. Ook omdat u dan misschien alsnog blogs tegen komt die u hebt gemist, of die u nog een keer wilt lezen.

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

De statistieken hulpaapjes van WordPress.com heeft een 2015 jaarlijks rapport voor deze blog voorbereid.

Hier is een fragment:

In de concertzaal in het Sydney Opera House passen 2.700 mensen. Deze blog werd in 2015 ongeveer 9.900 keer bekeken. Als je blog een concert zou zijn in het Sydney Opera House, zou het ongeveer 4 uitverkochte optredens nodig hebben voordat zoveel mensen het zouden zien.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.

Wat kunnen we van je leren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s