ANCIANO: Crashcursus eHealth en cliëntenraad

ANCIANO  wil bijdragen aan een zelfstandig, veilig en plezierig leven voor senioren. Technologie speelt daarin een rol. Daarom berichten wij regelmatig over mooie voorbeelden, rapporten,  inspirerende initiatieven en ontwikkelingen. ANCIANO is een uitgave van Van Berkum Communicatie (www.vbcom.nl)

Fief worden en fief blijven

Wilt u ook een keer gamen? Dat kan nu in Almelo. Oorspronkelijk was het gamecentrum Almelo ‘Fun-ie-Fit’ bedoeld voor jongeren met een beperking. Inmiddels hebben ook senioren het gamen ontdekt. Op donderdag 24 januari is het vrije inloop.

Crashcursus cliëntenraad en ehealth

Woont of ligt uw familielid, vriend of kennis  (tijdelijk) in een ziekenhuis, instelling of verpleeghuis? Daar is meestal ook een cliëntenraad die hen vertegenwoordigt. Hoe ze dat doen, en hoe ehealth hen daarbij kan helpen, leest u in dit whitepaper.

Nooit te oud om te voetballen

Ze voetballen het hele jaar door, de stoere bikkels van Orion uit Nijmegen. Stramme benen, een buikje: niet belangrijk. Gezelligheid en kameraadschap staan voorop bij de Oldstars. Lees hier het blog.

Groen belt grijs in Bladel

Leerlingen van het Pius X College in Bladel hadden afgelopen twee maanden een leuk project: tweemaal per week beeldbellen met ouderen. Om vervolgens samen te komen tot een nieuwe innovatie. Benieuwd welke dat is? Ga dan op 25 januari naar Bladel voor hun presentaties.

Kunnen we even praten?  

Technologie biedt veel kansen en mogelijkheden. Ook roept het vragen
op. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als ‘intieme technologie’  zoals sociale
media en knuffelrobots, in onze levenssfeer komen? 
Kom naar ‘Technology Talks’ en praat mee. Meer informatie over het
programma vindt u hier.

Wat kunnen we van je leren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s